dags att bygga ut

Nu har jag väntat länge som tusan för att få bygga ut. Det som händer är att mina handlingar har legat hos kommunen ett bra tag nu. De har velat fram och tillbaka hur min utbyggnad skall få ske. Ett tag trodde jag inte att jag skulle få bygga ut överhuvudtaget. Men det slutade med att kommunen gav med sig för mina krav och släppte bygglovet som gör att jag får bygga nästan hur jag vill bara det inte är närmre än 4 meter till grannen.

Givetvis så har tankarna gått om jag skall anlita en byggfirma i mölnycke eller om jag skall ta en byggfirma som kommer lite längre bort ifrån. Efter mycket övervägande så kommer det att bli den byggfirman i Mölnycke som jag har pratat med mest. De har både ett bra pris och verkar vara en riktigt bra och seriös byggfirma. Just nu inväntar jag bara deras slutgiltiga offert. Men om allt går som det skall så skall jag vara igång med bygget inom en väldigt snar framtid. Det skall bli sååå skoj och jag ser verkligen fram emot det så in i bänken.

Hoppas nu bara inte att jag blir ett fall för fuskbyggarna 😉 Kanske iofs hade varit kul att ha Öfvergård och Timell här på kaffe.

Du gillar kanske också...