Jobbiga lås och borttappade nycklar

Förstår inte riktigt hur jag alltid lyckas tappa bort mina nycklar. Ibland är det något så dumt som att jag inte tänker på dem när jag har dem i handen, som när man pratar i telefon och får panik för att man inte hittat mobilen i fickan. Men det är ganska ofta jag råkar förlägga nycklarna på riktigt också. Lägger ifrån mig dem på de konstigaste av ställen så har seriöst börjat fundera på att skaffa ett kodlås istället. Fast då kanske jag skulle glömma bort koden istället. Men det är ändå lättare att komma ihåg en kod, som jag ju faktiskt kan ha uppskrivet någonstans, istället för att jag ska behöva dra runt på en nyckelknippa hela tiden och ha koll på alla nycklarna i den.

Lås1 i Nynäs AB är en firma som installerar kodlås och andra sorters lås och som verkar väldigt bra. Det kanske finns något ännu bättre lås också, med fingeravtrycksläsare eller något så att jag inte ens behöver försöka komma ihåg en kod. Så att allting jag behöver då är att vara närvarandra själv och använda tummen på låset. De på Lås1 i Nynäs AB borde vara ganska duktiga på lås så om jag pratar med dem och berättar om problemet så kommer de säkert att ha någon bra lösning på det. Får helt enkelt göra så att jag ringer dem och pratar och så får vi se hur det går. Eller så kanske de kan komma ut till mig i Nynäshamn och därefter säga vilket lås som kommer att passa bäst på dörren.
Men får väl ändå börja med att ringa dem.

Du gillar kanske också...