Städfirman i Mölndal

Är det bara jag som tycker att det blir lite förvirrande när städfirmor kallar vanlig veckostädning för hemstädning istället? Vet att jag första gången jag var inne på en sådan sida visserligen förstod att det handlade om hjälp med städning av hemmet, men jag letade ett bra tag efter en tjänst som jag trodde skulle heta veckostädning, för det finns ju storstädning så varför inte.

Det var ett tag sen nu men fortfarande nu när jag till exempel igår var inne och kollade på en hemsida för en städfirma som heter Städo i Mölndal så stod det ”hemstädning” med stora bokstäver men jag reagerade inte på det först utan kollade efter veckostädning. Några minuter senare så insåg jag mitt misstag och att tjänsten fanns redan på startsidan. Så de hade gjort det tydligt, men jag blev ändå lite förvirrad.

Var i alla fall inne på Städos hemsida för att jag seriöst funderar på att anlita professionell hjälp med hemstädning. Det är alldeles för smutsigt och dammigt här hemma nu och jag känner inte att jag varken orkar eller har tid för att fixa det, så planen är att istället ta en städfirma här i Mölndal som får komma och fixa till mitt hem så att det blir rent. Så skönt att slippa göra det själv. Då kanske jag äntligen kan komma igång lite med träningen också, när jag inte behöver lägga så mycket tid på att städa. Inte för att jag städar så mycket annars heller, men lite tid kommer jag ändå att spara.

Du gillar kanske också...