Byggfirman i Vellinge som ska hjälpa mig

Jag har länge varit sugen på att göra om i inredningen hemma. Vill ha det lite mer gammaldags men samtidigt modern, sådan när lantlig stil där det är vitt med lite slitningar. Tycker att sådant är väldigt snyggt. Så tanken är att det är det jag ska fixa, med början i matsalen. Vill ha en av väggarna i trä, med plankor. Och nu har vi inga synliga plankor där, men ska sätta upp det. Har haft kontakt med några snickare från Räng Total AB byggfirma i Vellinge som har sagt att det inte är några som helst problem och att de ska försöka att fixa det. Så det är planen och tanken och jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt bra. För då blir det lite mer rustikt men samtidigt blir det ändå modern och lite lantligt. Och så är det en snygg kombo med det vita och det träfärgade så det är nog det jag ska ha i resten av huset också. Men får väl se hur det blir efter att byggfirman har fixat väggen och inredningen där inne är klar om jag trivs med det inte bara nu utan om jag tror att jag kommer att tycka att det är lika kul och snyggt om några år också. Så att det inte blir så att jag tröttnat på det direkt.

Känner inga andra som har tagit hjälp från Räng Total AB i Vellinge så har ingen att höra med för att få veta om de är bra eller inte. Men jag har i alla fall en klar idé för hur jag vill ha det nu och det är ju alltid något. Får se hur det bli rent praktiskt nu bara.