Ska jag renovera badrummet eller bygga ett nytt?

Ja, det är dags att ta tag i det här med badrumsrenoveringen. Badrummet känns seriöst som att det är från sjuttio talet, eller inte bara känns som utan det måste verkligen vara därifrån för det har den där fula gula färgen som jag inte riktigt vet vad jag vill göra med. Men att renovera badrum är ett ganska omfattande arbete så jag kommer inte direkt att kunna göra det själv utan kommer ju att behöva anlita professionell hjälp från en byggfirma. Har tänkt att jag ska vända mig till Guba Bygg i Huddinge, ingenting bestämt än men känner mig ganska säker på dem.

Nackdelen med det hela är att vi bara har ett badrum som redan är irriterande litet men det blir ju lite jobbigt när de ska hålla på och renovera där och så har vi inget till att använda under tiden. Antingen får vi ta tag i att bygga ett nytt badrum först eller så får vi helt enkelt kolla med någon av grannarna om vi kan låna deras toalett under tiden som badrumsrenoveringen pågår, för något behöver jag ju göra för annars kommer det här inte att gå.

Sen är det ganska kostsamt att renovera badrum också, även om Guba Bygg hade ganska hyfsade priser, men måste ju ändå vara helt säker på hur jag vill ha det för att det ska bli bra. Vad jag vill byta ut den gula färgen till för att det ska bli bra. Så nu blir det helt enkelt Guba Bygg jag ska kontakta och prata med för att se om de har några bra tips och råd att komma med.